25 april 2024 kl. 18.30-19.30  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Författarna David Sandström och Negar Naseh

Författarbesök av David Sandström

Författarparet David Sandström och Negar Naseh är aktuella med spänningsromanen En bondes död. Den 25 april besöker David Sandström Vännäs bibliotek.

Negar Naseh har tyvärr fått förhinder och kan inte delta.

Om David Sandström och Negar Naseh

David Sandström är känd som trummisen i det legendariska hardcore-bandet Refused från Umeå. David har sina rötter i Västerbotten och när en stor kärlek till glesbygden. Negar Naseh arbetar som läkare inom psykiatrin och debuterade som författare 2014 med Under all denna vinter som blev nominerad till Borås Tidnings debutantpris. Hennes senaste roman, den kritikerrosade En handfull vind, utkom 2022 och blev nominerad till Tidningen Vi:s litteraturpris år 2023.

Om En bondes död

En bonde hittas ihjälfrusen på sin gård i Västerbotten. När utredaren Marita Widmark anländer till sin barndomstrakt i Brännliden snubblar hon över det olösta fallet. Tillsammans med Bahar, en ung kollega vid Umeåpolisen, börjar hon nysta i gåtan. I takt med att utredningen växer blottläggs bygdens skuggsidor: Konflikterna, utanförskapet och laglösheten. Brott uppklaras, domar faller men frågan förblir: Vem har att vinna på en bondes död? En bondes död är första boken i Brännlidenserien.

Tid och datum: Torsdag 25 april kl. 18.30
Plats: Vännäs bibliotek

Arrangemanget är gratis men du behöver anmäla dig. Anmälan skickar du till Vännäs biblioteks e-post eller via telefon.

Skicka e-post till biblioteket

Telefon biblioteket: 0935-14180.

ABF är medarrangör till evenemanget.