Vännäs Bad & Camping

Vännäs Bad & Camping är en lugn, familjevänlig turistanläggning som ligger i direkt anslutning till tempererat utomhusbad.

Här kan du titta på campingplatsen i fågelperspektiv. Karta (kräver QuickTime plug-in).
 

Boendealternativ

Vännäs Bad & Camping finns 13 fyrbäddsstugor med wc, pentry och torkskåp samt två sexbäddsstugor med självhushåll. Alla stugor är vinterbonade. På campingen finns det också 40 husvagnsplatser med el, samt några reservplatser. Det finns även husvagnsplatser uppskottade vintertid.
Alla husvagns- och tältgäster måste ha ett giltigt campingkort, finns att köpa i receptionen.

Servicebyggnaden

Servicebyggnaden har toaletter och kostnadsfria duschrum, TV, handikapptoalett, skötbord för småbarn, kök och tvättstuga. 

Lekplats och bagarstuga

Vid campingen finns det en lekplats samt en bagarstuga som går att hyra via Hotel Vännäs på telefon 0935-109 30. Du kan hyra med eller utan ved. Det finns två grillplatser vid campingen som lämpar sig för en energiuppladdande avslutning på en lång dag.


Nära centrum

Det är cirka 1 000 meter från bad och camping in till Vännäs centrum. I centrum kan man hitta det mesta, såsom två välsorterade större livsmedelsbutiker, café, post, systembolag, bibliotek, apotek och många andra fackhandlare.

Bokning

Under sommarmånaderna juni, juli och augusti kan du komma i kontakt med campingpersonalen via telefon 0935-141 75. Receptionen är öppen alla dagar mellan 8-21. Övriga månader är det möjligt att boka boende via Hotel Vännäs, tfn 0935-109 30.

Under sommarsäsongen finns en turistinformation i receptionsbyggnaden på campingen där du kan få hjälp med information om besöksmål och boende i Vännäs och Umeåregionen.

Vännäs Turistinformation
Fritidsområdet
Fritidsvägen 15
911 30 Vännäs
Tfn 0935-141 75

Kontaktperson: Emelie Höglander