Bo, bygga och leva i Vännäs kommun

Lyssna

Vill du och din familj leva på en trygg plats med prisvärt boende? Då är Vännäs ett utmärkt alternativ.

Här är det nära till allt: skolorna, jobben, upplevelserna, butikerna, naturen, föreningslivet, kollektivtrafiken och Umeå. Näringslivet är dynamiskt, barnfamiljerna blir alltfler och vi satsar hårt på en hållbar miljö.

Just nu erbjuder vi ett antal tomter i fina lägen. Vi kan utlova en smidig bygglovsprocess där du hela tiden har kontakt med samma person.

Passa på. Ta första steget mot ett rikare liv. Välj Vännäs.

Familjen Jonsson Wallberg

Familjen Jonsson Wallberg är en av dem som byggt hus i Vännäs kommun. Hör deras berättelse om hur det är att bo, bygga och leva i Vännäs.

Hur är det att leva i Vännäs?

Det är enkelt och bekvämt att leva i Vännäs. Här är nära till allt: skolorna, jobben, fritidsaktiviteterna, affärerna, upplevelserna och naturen.

5 steg till ditt drömhus

Att bygga sitt eget hus kan verka krångligt. Därför har vi tagit fram guiden ”5 steg till ditt drömhus”. Den visar vad som gäller när du vill bygga hus.

Här finns lediga tomter

Idag finns ett varierat utbud av prisvärda småhustomter såväl i tätort som på landsbygd. Några bostadsområden ligger centralt och har älvsutsikt, andra områden ger dig möjlighet att kombinera boende och företagande.

Frågor? Prata med oss

Har du frågor om bygglovsprocessen, detaljplaner eller något annat kring ditt husbygge? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontaktperson: Christin Westman