Bredband

Lyssna

Bredband går att få både via Fiber och Kabel-tv via Vannas.net. Bredband via Fiber kan du få i hastigheter upp till 100/100 Mbit/s och i Kabel-TV nätet upp till 50/5 Mbit/s. (Bredband via Kabel-TV kräver ett aktivt Kabel-TV abonnemang)

Bor du i villa, i ett hyreshus eller är ett företag som redan är ansluten med fiber till Vannas.net och vill skaffa bredband?
Välj Aktivering av Bredband

Bor du i villa som är ansluten till Kabel-TV nätet och har ett aktivt Kabel-TV abonnemang och vill skaffa bredband? (Bredband via Kabel-TV kräver ett aktivt Kabel-TV abonnemang)
Välj Bredband via Kabel-TV

Bor du i villa, är ett företag, har ett hyreshus eller annan typ av fastighet och vill ansluta det med fiber till Vannas.net?
Välj Nyanslutning av Fiber

Vill du se vilka tjänsteleverantörer som finns i Vannas.net?
Välj Tjänsteleverantörer

 

Kundtjänst

Är du osäker vad du är ansluten till idag eller vad du har möjlighet att ansluta dig till, klicka här för att kontakta Vannas.net kundtjänst

Testa din bredbandsanslutning på bredbandskollen.se

bredbandskollen.se så kan du testa hastigheten på din bredbandsanslutning. Resultatet av mätningen kan du använda för att se om du får det bredband du betalar för hos din internetleverantör eller om det är något fel på din tekniska utrustning.

Till sidan: http://www.bredbandskollen.se/

 

Bredbandsstrategi

Här finns Vännäs kommuns bredbandsstrategi för perioden 2015-2020 att läsa (länk, öppnas i samma flik)

Kontaktperson: Roger Fagerdal