Bootcamp i Marknad och Sälj – en språngbräda för att nå nästa steg i ditt företag!

Lyssna

Är du i en fas i ditt företagande där du känner att du fastnat, att det finns hinder och utmaningar i vägen för att nå bättre tillväxt? Har du funderingar kring hur du kan utveckla din marknad och nå långsiktiga resultat?

Inom projektet NIS – Näringsliv i utveckling har vi tagit fram ett program för med syfte att få praktiska verktyg och metoder för en strategisk, mer långsiktig utveckling. Kursledare är Peter Karlstén, Gate 88.

I kursen ingår följande delkurser:

Delkurs 1. Praktisk marknadskunskap

Alla behöver inte känna till dig och din produkt/tjänst. Men din målgrupp bör göra det – hur når du dem? Vilken är din målgrupp? Här sätter vi grunden för hur du kan arbeta med marknadsfrågor mer effektivt vad gäller tid och pengar, till exempel genom att använda de kanaler som är mest relevanta för dig och ditt företag. Du får konkreta tips och kunskap du kan använda dig av i din vardag.

När: 8/2 Nordmaling, Bjurholm, Vännäs
Tid: 9-15
Plats: vi återkommer, men blir efter principen att det fördelas mellan de deltagande kommunerna.

Delkurs 2. Praktisk säljutveckling

Du behöver veta vilken marknad eller del av marknaden du ska börja bearbeta och hur man ska ta betalt, och av vem. Öka farten, volymen, tillväxten – hur går du från ord till handling?

I denna delkurs går vi igenom kundresan i ditt företag. Vi tittar även på hur du kan planera, strukturera och sälja effektivt.

När: 21/3 Nordmaling, Bjurholm, Vännäs
Plats: vi återkommer, men blir efter principen att det fördelas mellan de deltagande kommunerna.

Delkurs 3. Praktisk presentationsteknik

I denna delkurs får du lära dig att prata om din produkt/tjänst och ditt företag. Hur skapar du intresse för dig, ditt företag och ditt budskap? Vad är viktigast att lyfta fram? Att övertyga och vara trovärdig skapar viktiga fördelar som kan vara skillnaden mellan att nå en affär eller inte. Du får träna och utföra egna presentationer, få feedback och tips som talare och presentatör.

När: 11/4 (Nordmaling, Bjurholm, Vännäs)
Plats: vi återkommer, men blir efter principen att det fördelas mellan de deltagande kommunerna.

Vad krävs av dig?

Du investerar din tid och engagemang, vi ordnar allt annat.

Du anmäler dig till kursen som helhet, inte vissa delkurser. Anmälan är bindande du förväntas fullfölja kursen.

Vid ej fullföljd kurs (utan giltig anledning t.ex sjukdom) tas en avgift ut på 3 000 kr ex moms.

I din anmälan är det bra om du gör en kort beskrivning om ditt företag och dina utmaningar. Begränsat antal platser, först till kvarn.

För frågor och anmälan kontakta:

Christin Westman, Näringslivsutvecklare
Tel: 0935-141 43, 070-389 18 54