Hur vill vi att det ska vara att bo och verka i våra byar såväl som tätorter år 2040?

Lyssna

Välkommen till en dialogkväll den 24 oktober, med Vännäs landsbygd i fokus. Anmäl ditt deltagande via formuläret.

Vännäs kommun bjuder in till en dialogkväll för att tillsammans diskutera framtida utveckling på Vännäs landsbygd. Hur mår vår landsbygd idag? Vilka tillgångar och möjligheter har vi? Hur ser våra visioner och önskemål ut? Tillsammans samtalar vi om nuläget och möjliga vägar mot en hållbar landsbygdsutveckling i Vännäs kommun.

Alla är varmt välkomna att delta. Vi bjuder på lättare mat samt fika!

VAR? Festplatsen i Vännäsby
NÄR? 24 oktober kl. 18:00 – 21:00

Anmälan görs senast den 18 oktober via anmälningsformuläret:

Anmälningsformulär till dialogkvällen (länk till formuläret, öppnas i ny flik)

Syftet med dialogen

Vännäs kommun tillsammans med Umeåregionens kommuner vill skapa en gemensam strategi som stöd för våra landsbygders utveckling. Därför bjuder vi in till en dialogkväll där vi tillsammans skapar visioner för en önskvärd framtid och landsbygdsutveckling i Vännäs kommun. Kvällen processleds av konsultföretaget ESAM.

Inspiration inför kvällen

”Du står på höjden invid byn med en skarp framtidskikare. Året är 2040 och du sveper med linsen över landsbygdens byggnader, vägar, arbetsplatser, mötesplatser och besöksmål. Umeåregionen har med sin gemensamma landsbygdsstrategi satt sig stadigt i förarsätet när det gäller positiv och konstruktiv landsbygdsutveckling. Med din kikare ser du resultatet. Vad är det du ser? Vad vill du se? Vad är det som har hänt?”

Välkomna!

Vid frågor, kontakta föreningsutvecklare
Jennie Bergvall Kalén: 0935-142 34
e-post: jennie.bergvall[at]vannas.se