30 september 2021 kl. 00.01-23.59  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Delta i Naturpasset 15 juni-30 september

Vännäs orienteringsklubb och Vännäs kommun presenterar Naturpasset! Häng med ut i tätort och skogsmiljö mellan 15 juni-30 september och leta kontroller helt i din egen takt, i vilken ordning du vill.

Orienteringskontroll

För att delta behöver du först hämta ett tävlingskit. I kittet finns mer information, startkort och fyra kartor över olika områden i Vännäs och Vännäsby där du kan leta kontroller. Kartorna 2021 heter Hemberget, Vännäsby, Kronberget samt Vännäs läger.

Du behöver inga förkunskaper i orientering för att vara med. Flera av kontrollerna kan du ta dig såväl till fots som med cykel.

Hämta startkit

Startkit finns att hämta på:

  • Vännäsbadet
  • Vännäs bibliotek
  • Vännäsby bibliotek (från och med 22 juni)
  • Coop Vännäsby

Så tar du kontrollerna

Du kan plocka kontrollerna i vilken ordning som du vill och även ta några från varje karta. På varje kontroll finns en bokstav. Bokstäverna skriver du på startkortet i den ruta som motsvarar kontrollens nummer. Startkortet hittar du i detta tävlingskit.

Utlottning av priser

Du som vill, kan lämna in ditt startkort till Vännäs kommun för att vara med i en utlottning av lokala priser. Vi lottar ut 50 biobiljetter och tre presentkort hos Vännäshandlarna bland dem som har plockat minst 25 av de 50 kontrollerna. Bland dem som plockar 35 kontroller eller fler lottar vi ut en middag med övernattning på Walhalla bed & breakfast.

Ditt startkort ska vara Vännäs kommun tillhanda senast den 15 oktober.

Lämna ditt startkort i ett kuvert i brevinkastet på Medborgarhuset eller skicka det via post. Märk kuvertet med ”Naturpasset”.

Postadress:
Vännäs kommun
Östra järnvägsgatan 1
911 81, Vännäs

Vi hoppas att du ska få en trevlig upplevelse i naturen genom orientering! Kom ihåg att hålla avståndet till varandra även ute i naturen.

Aktiviteten är ett samarbete mellan Vännäs Orienteringsklubb och Vännäs kommun.

Har du frågor eller märker att det saknas någon kontroll?

Kontakta Vännäs Orienteringsklubb:

Pär Norén
Kartor/Ungdomsträning
Skicka e-post till Pär

Jonas Fridman
Skicka e-post till Jonas