Boka/avboka lokal

Lyssna

Här kan du söka tider på de anläggningar eller i de lokaler du är intresserad av.

Kommunen har en särskild sida för bokning av lokaler. Bokningsförfrågningarna tas emot i turordning.

Bekräftelse på din förfrågan får du sedan direkt till din egen e-postadress. När du har hittat en ledig tid, skicka en bokningsförfrågan via e-post.

Du som hyr någon av kommunens anläggningar

I Vännäs kommun finns det ett flertal kommunala lokaler som alla över 18 år kan hyra. Många av kommunens idrottshallar hyrs regelbundet ut till föreningslivet. Bokning av lokal görs genom att skicka en bokningsförfrågan via kommunens bokningsprogram. För att ta dig in i lokalen måste du kvittera ut en tagg hos kommunens föreningsutvecklare på Medborgarhuset.
Vid övriga frågor och funderingar kring bokning, vänligen kontakta föreningsutvecklaren på tel: 0935-142 34.

Felanmälan och olycks-/tillbudsrapportering

Om det är något som är trasigt eller inte fungerar i lokalen när du bokat den, eller om obehöriga tagit sig in i lokalen så ber vi dig kontakta oss. På samma sätt vill vi veta om det sker olyckor eller tillbud i kommunens lokaler.

Under dagtid kontaktas fastighetsskötare eller arbetsledare via: 070 225 21 86
Under kvällar och helger kontaktas jouren via: 070 614 24 25

Om olyckan är framme

Om olyckan är framme, eller om det var nära att en olycka skedde (så kallat tillbud), vill vi att ni kontaktar oss omgående. Tänk gärna på att ha följande information till hands när ni berättar vad som hänt.

  • Vad har hänt?
  • När hände det? Tid och datum?
  • Vilka var inblandade?

Vännäs kommun planerar att ta fram en digital felanmälan/tillbudsrapport via E-tjänster. Till dess är det ovanstående kontakter som gäller.

Samlingslokaler som inte är kommunala

Det finns ytterligare ett antal samlingslokaler i kommunen som är möjliga att hyra men som inte är kommunala. Du bokar dem genom att kontakta den som är ansvarig för lokalen. Klicka på listan nedan för att se vilka det är:

Kontaktperson: Peter Lundström