Tävlingsinformation

Lyssna

Syftet med träningsutmaningen är att motivera fler att röra på sig och under de här veckorna få en hälsosam och bra vana. Laget med mest träningstid vinner tävlingen och ett lagpris till ett värde av 400 kr per person. Alla deltagare vinner bättre hälsa och chans att vinna fina utlottningspriser.

Träningsutmaningen pågår 24 september till och med 4 november, 6 veckor, för alla som bor, arbetar och studerar i Vännäs kommun. Träna med det du gillar och som höjer din puls, minst 30 minuter per tillfälle!

Uppdrag för lagledaren

När laget är anmält:

1. Lagledaren drar ut individuella träningskort och lagträningskort från Vännäs kommuns hemsida.
2. Lagledaren delar ut individuella träningskort till alla lagdeltagarna och påminner att alla fyller i sin träningstid och vilka aktiviteter som utförs samt att varje deltagare meddelar lagledaren sin totala träningstid för veckan varje måndag.
3. Lagledaren sammanställer resultaten för hela laget på lagträningskortet och mejlar lagets veckoresultat till någon av Vännäs kommuns kontaktpersoner varje vecka senast onsdag.

  • lagnamn och antal deltagare
  • lagets totala träningstid
  • totala träningstiden i snitt per person i laget

Om någon i laget blir sjuk under mer än tre dagar räknas den personen inte med i veckoresultatet. Räkna ihop det antal deltagare i laget som varit aktivt under veckan. Skriv in orsaken till ev färre deltagare, tex Ola Larsson sjuk i veckan, vid anmälan av veckoresultaten.

4. Lagledaren sprider placeringsresultatet till sina lagdeltagare! På måndagar läggs träningsbarometern ut på Vännäs kommuns hemsida. Genom träningsbarometern kan ni se hur ni ligger till i jämförelse med de andra lagen. Träningsbarometern visar lagets totala träningstid i snitt per lagdeltagare.

Kontaktperson: