Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Fotboll

Östen Berglunds ungdomsstiftelse

Vill du skapa något kul för barn och ungdomar i Vännäs? Östen Berglunds ungdomsstiftelse delar årligen ut pengar till fritids- eller kulturverksamhet för barn och ungdomar under 20 år som bor i Vännäs kommun.

För att kunna få pengar ur stiftelsen för en eller flera aktiviteter kan man vara en förening som har eller som ska starta verksamhet för barn och ungdomar under 20 år. Även personer som inte är en förening kan söka om pengar, antingen kan flera personer göra det tillsammans eller så kan en enskild person söka om pengar för att göra verksamhet för några eller för flera barn och ungdomar.

Verksamheten kan handla om något som händer en gång eller flera gånger. Det finns pengar att söka både för större projekt och för mindre saker som kan göra fritiden roligare för barn och ungdomar i kommunen.

Verksamheten som pengarna ska gå till måste vara fri från alkohol, tobak, narkotika och doping.

Ansök via E-tjänst

E-tjänsten är öppen för ansökningsperioden 2023 mellan 1 september till och med 15 oktober.

Behöver du pappersblankett?

Klicka på tjänsten för ansökan, under ansökningsperioden när den är tillgänglig, och hämta blanketten som PDF, eller kontakta kommunstyrelseförvaltningen så ordnar vi en pappersblankett till dig.

Redovisa bidrag

Har ni slutfört ert beviljade bidrag ska det redovisas till ungdoms- och fritidsavdelningen. Använd er av e-tjänsten som finns länkad längst ner på sidan.

Mer information:

Kontakta kommunstyrelseförvaltningen om du har frågor om Östen Berglunds ungdomsstiftelse.