Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar

Artikeln publicerades 20 februari 2015

Pristagarna på Vännäsgalan 2015

Maskinleverantören Trejon AB tog hem Vännäs kommuns näringslivspris på Vännäsgalan ikväll.

Motiveringen:
Som en av landets ledande leverantörer inom sitt område, bidrar Trejon till stabilitet och trygghet för Vännäs näringsliv och arbetsmarknad. Med kontinuerligt kvalitets- och miljöarbete har Trejon byggt upp ett starkt och hållbart varumärke som även utvecklar och marknadsför Vännäs på ett positivt sätt. Ledorden trygghet, kvalitet och service, genomsyrar företaget i ord och handling. Trejon är ett företag vi är stolta över.

Trejon AB har anor tillbaka till 1940-talet. Företaget levererar maskiner inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare. Idag finns 75 försäljningsställen i Sverige och övriga Europa. Under de senaste tio åren har företaget haft en mycket god omsättningsökning samt expanderat på exportmarknaden.

Övriga priser på Vännäsgalan tilldelades:

Årets Mediepris

Vännäs Plåt

Årets mediepris som delades ut av Pop & Rock 103.0 och Västerbottningen gick till Vännäs plåt. Företaget har under 2000-talet marknadsfört sig offensivt och det inte minst genom TV-reklam.

Årets företagande kvinna

Veronica Jonsson

Centerpartiet i Vännäs pris till årets företagande kvinna tilldelas i år Veronica Jonnsson, Vinbäcks Groddar & Grönt. Företagsidén bygger på närproducerad mat som ger mervärde åt konsumenten, en mer levande landsbygd och kortare transporter. Närproducerat innebär också att konsumenten har lätt att spåra matens väg från jord till bord.

Årets företagare

Robin Granberg, Payback AB

Årets företagare i Vännäs är en entreprenör som med framåtanda, mod och stor entusiasm startat och utvecklat ett framgångsrikt företag i oljebranschen. Priset delades ut av Företagarna i Vännäs.

Årets Vännäsambassadör

Östen Berglunds ungdomsstiftelse

Årets Vännäsambassadör delas ut av Handelsbanken. Priset kan delas ut till en person, ett företag ellr organisation/förening som gjort något gott för Vännäs.Årets pristagare är Östen Berglunds ungdomsstiftelse. Vinnaren har genom en fantastisk insats skapat goda möjligheter för ungdomar i Vännäs att infria sina drömmar.

För mer information kontakta:
Christin Westman
Näringslivsutvecklare
Telefon: 0935-141 43

Vännäs kommun logotyp