Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar

Artikeln publicerades 9 april 2017

Nationell tyst minut måndag 10/4 kl. 12.00

Med anledning av terrordådet i Stockholm i fredags har regeringen utlyst en nationell tyst minut måndag 10 april kl 12.00. Den som vill är välkommen att delta i den tysta minuten vid Medborgarhuset, Vännäs. Stunden inleds kl 11:50.

Vännäs kommun kommer att möjliggöra för sina anställda, i mån av tjänst, att delta i den tysta minuten på sin arbetsplats.

Vid Medborgarhuset i Vännäs hålls en kortare ceremoni med start kl. 11.50. Kl 12.00 hålls en tyst minut. Vännäs kommun välkomnar alla som vill att delta, allmänhet såväl som medarbetare.

Vännäs kommun kommer också att flagga på halv stång utanför Medborgarhuset och andra kommunala fastigheter på måndag. Detta gör vi för att hedra offren och visa medkänsla med de drabbade och deras familjer. För oss är flaggningen ett sätt att visa vårt deltagande och stöd samt för att visa att Vännäs kommun tar avstånd från all form av terror.