Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar

Artikeln publicerades 25 augusti 2022

Vimplar

Aktiviteter i centrum för LSS-omsorgen under "Alla-tillsammansdagen"

Den 7 september kommer personer från de olika gruppbostäderna samt personlig assistans att delta i olika aktiviteter ute i och kring Vännäs centrum. Dagen kallar vi för Alla-tillsammansdagen och är ett arrangemang från LSS-omsorgen till alla som på olika sätt får stöd via verksamheten.

– Vi vill hålla i en rolig dag och samtidigt visa upp oss ute på samhället - att vi finns, säger Lena Persson, chefsstöd inom LSS omsorgen och fortsätter: Man får såklart gärna komma och prata med oss under dagen och höra mer om verksamheten.

Alla-tillsammansdagen kommer pågå i Oscarsparken mellan kl. 12.00-15.00 och bjuda på musik, lotteri, fika och aktivitetsbana för de boende.

Kontakt:
Lena Persson
Chefsstöd på Vård- och omsorgsförvaltningen
Vännäs kommun
Tel: 073-08 61 794