Artikeln publicerades 17 november 2023

Medborgarhuset

Anna Wallgren blir ny HR-chef i Vännäs kommun

Den 12 februari tillträder Anna Wallgren som HR-chef för Vännäs kommun. Hon ersätter Karin Eriksson som går i pension.

Anna Wallgren har under många år arbetat i Region Västerbotten som chef och ledare på olika nivåer inom hälso- och sjukvårdsförvaltningen. Hon har även varit utvecklings- och förändringsledare för regionens samtliga verksamheter och har facklig erfarenhet som ordförande för Ledarna i klubb region Västerbotten.

- Det är med känsla av ödmjukhet, spänning och verklig entusiasm som jag nu ser fram emot att få träffa nya kollegor och att tillsammans med HR-avdelningen få förvalta, driva samt utveckla det viktiga arbetet som görs inom HR-området i Vännäs kommun.

Mitt fokus och mål är att det ska bli bättre för de invånare vi är till för och jag ser att min roll som chef och ledare är att ge så goda förutsättningar som möjligt för att medarbetare ska trivas, utvecklas och göra sitt bästa för verksamheten och våra intressenter, säger Anna Wallgren.