Rieckmüllergårdens matsal

Välkommen till Rieckmüllergårdens matsal. Matsalen erbjuder lunch på vardagar och är öppen mellan kl. 11.45-12.45.

Dagens lunch

Pris 75:-
I priset ingår dagens lunch, salladsbuffé, bröd, smör, dryck, kaffe och kaka.

Matsedel kan du hämta i antingen Rieckmüllergårdens kök eller ring Vängårdens kök för att få en sådan. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan.

Välkommen!

Matlåda till personer i ordinärt boende

Vännäs kommun erbjuder, efter biståndsbeslut, distribution av kyld mat till personer i ordinärt boende. Biståndshandläggaren tar även beslut om avslut.

Utifrån biståndshandläggarens beslut levereras en till två matlådor per dag måndag till fredag. Har du beviljats mat för helgen levereras det på fredag.

Måltiden tillagas på Vängårdens kök i Vännäsby. Det är en portionsförpackad måltid som är näringsberäknad. Matlådan är märkt med maträttens namn, förpackningsdag samt kontaktuppgifter till köket. Portionen innehåller en måltid och det som står med på matsedeln ingår i portionen, t ex rödbetor till Janssons frestelse eller lingonsylt till palten.

Maten levereras personligen av kökets chaufför eller en person från hemtjänsten.

Vill du avboka din matlåda?

Ska du resa bort eller av andra skäl behöver avboka din matleverans? Detta ansvarar du själv för att göra genom att ringa till Vängårdens kök.

Vid sjukhusvistelse gäller din avbokning från första dagen du kontaktar köket. När du kommit hem igen bokar du på din matleverans hos köket och maten börjar då levereras igen nästkommande vardag.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring din matleverans, vill av/påboka din låda eller har andra funderingar? Kontakta Vängårdens kök.

Vängårdens kök
Tel: 070- 235 50 29

Hemtjänsten
Tel: 0935-143 39